Anl'eau Mineraalwater

Steeds meer mensen kiezen voor origineel Nederlands mineraalwater en daarmee voor de oorspronkelijke zuiverheid van een koel glas water waar ieder mens van opkikkert.

Anl'eau Mineraalwater

Steeds meer mensen kiezen voor origineel Nederlands mineraalwater en daarmee voor de oorspronkelijke zuiverheid van een koel glas water waar ieder mens van opkikkert. In het Drentse Annen produceert Bottelarij Het Hunzedal natuurlijk mineraalwater. De bronnen liggen in het schitterende waterwingebied 'Breevenen'. In het beschermde waterwingebied 'Breevenen' zijn twee bronnen geslagen, één voor natuurlijk mineraalwater en één voor bronwater. Na een lange reis van circa 1000 jaar door de diepe ondergrond, heeft het langzaam veel mineralen opgenomen. Het water heeft hierdoor een bijzondere goede kwaliteit. Feyen Groothandel levert het Anl'eau Mineraal water in 18,9 liter cans en in 33 en 50 cl PET flessen

Uw eigen merk of logo?

Geef uw bedrijf, sportvereniging of evenement de uitstraling die het verdient met uw eigen merk mineraalwater. Feyen Groothandel biedt u de mogelijkheid de pet of glazen fles te voorzien van uw eigen logo. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Watercoolers

Feyen levert alle watercoolers voor heerlijk vers en gekoeld mineraalwater op de werkplek, staande coolers, tafelmodellen, RVS uitvoeringen, wij adviseren u graag over de juiste watercooler en de mogelijkheden op bruikleen en/of koop in combinatie met ons Anl'eau Mineraal water.

Leidingwaterkoeler

Als u een liefhebber bent van water uit uw eigen kraan, dan is een leidingwaterkoeler perfect voor u. Een leidingwaterkoeler wordt aangesloten op uw eigen waternet en voorziet u van heerlijk koel en schoon water. Feyen Groothandel levert, installeert, onderhoudt en desinfecteert waterkoelers. Wij hebben een groot assortiment koelers in huis.

Onze merken