Automaten

Welke koffiemachine u ook zoekt, Feyen Groothandel biedt een passende oplossing voor u. Het complete assortiment Douwe Egberts koffiemachines hebben wij hiervoor beschikbaar, in dit ruime aanbod aan koffiemachines maken wij graag samen met u de juiste keuze, samen komen wij tot de beste koffieoplossing voor uw bedrijf of organisatie.

Liquid

Liquid koffie is vers gezette koffie van een constante topkwaliteit. Heerlijke vol aromatische koffie, snel en makkelijk gezet met koffieautomaten die zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Meer »

Espresso

Niet voor niets is Espresso een populaire manier om een heerlijke kop koffie te zetten. Met onze Espresso machines krijgt u die karakteristieke smaak, gevangen onder een mooi laagje crème. Meer »

Instant

Instant koffiemachines zetten aromatische koffie van hoge kwaliteit en met veel gemak en variatie. Met onze oploskoffies en machines kunt u iedere dag eenvoudig van een heerlijk kopje koffie genieten. Meer »


Fresh Brew

Fresh Brew koffiemachines zetten koffie van gemalen verse koffie. Deze Fresh Brew koffiemachines onderscheiden zich door het gebruik van een metalen filter waardoor het milieu aanzienlijk minder wordt belast. Meer »

Service & Onderhoud

Ons team van installatie – en servicetechnici staan elke dag voor u klaar. Wilt u meer weten over onze service- en onderhoud mogelijkheden en onze service contracten? Wij staan u graag te woord. Meer »

Frisdrank & Snack

Een vending machine kan naast snoep, broodjes of snacks ook frisdrank aanbieden. Wij bieden naast de koffiemachines ook vending machines aan met een optimale koeling en overzichtelijke presentatie. Meer »


1899

1899 heeft een eigen assortiment aan koffieautomaten voor liquid-, fresh brew-, espresso- en instant koffie. Dit zijn automaten van A-merk leveranciers zoals Animo, Bravilor Bonamat en Rheavendors. Klik hier om naar de automatenpagina van 1899 te gaan. Meer »

Onze merken