Cafitesse Excellence Compact

Douwe Egberts Professional introduceert Cafitesse Excellence Compact. Deze kleine, maar zeer veelzijdige koffiemachine biedt u een optimale combinatie van perfecte kwaliteit, overheerlijke variaties en ultiem gemak.

Perfecte kwaliteit

Met Cafitesse Excellence Compact kiest u voor koffie van constant hoge kwaliteit. De allernieuwste innovatieve technologie zorgt voor een heerlijke kop koffie met mooie crema laag en een perfecte cappuccino of latte macchiato voorzien van heerlijk romige melk en melkschuim. Kies bij de Cafitesse Excellence Compact voor één van de heerlijke Douwe Egberts Cafitesse melanges, bijvoorbeeld Dark Excellence. Een krachtige, aromatische, volle 100% Arabica koffie.

Overheerlijke variaties

Cafitesse Excellence Compact serveert een brede selectie aan koffie variaties en andere warme dranken. Elk kopje koffie is eenvoudig te maken, en door middel van hoeveelheid en sterkte perfect aan te passen aan ieders persoonlijke smaakvoorkeur. Of u nu kiest voor een volle espresso, een rijke cappuccino, romige latte macchiato, warme chocolademelk of een van de vele andere heerlijke variaties.

Zorgeloos gemak

Het gemak van simpele, intuïtieve bediening in combinatie met minimaal onderhoud maakt Cafitesse Excellence Compact heel gemakkelijk in het gebruik. Het bijvullen van de ingrediënten is kinderspel en schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest; het kost nog geen 10 minuten tijd per week. De koffiemachine kan tot maar liefst 140 heerlijke drankjes per uur serveren. Een optionele watertank maakt het bovendien mogelijk om de koffiemachine overal te plaatsen, ook waar er geen wateraansluiting is.

Specificaties

VariatiemogelijkhedenEspresso
Cappuccino
Café crème
Koffie Verkeerd
Decafeïne
Latte macchiato
Heet water
Koffie
Chocolade
Choco de luxe
Melkschuim
BevatKoffie: 1,25 Liter
Melk: 0,75 Liter
Uurcapaciteit150
StroomNetstroom
Afmetingen560 x 380 x 406 mm
Water toevoerJa
ToepassingLobby of receptie
Kleine winkel of snackbar
Werkvloer
Vergaderzaal
Koffiecorner
Kantoor
Uitgiftesnelheid16 sec/kop
100 sec/kan
Aantal gebruikers10 - 25 gebruikers

Onze merken