Cafitesse NG 110/120

De Cafitesse NG 110/120 koffiemachine werkt in een hoog tempo. In een uur tijd voorziet u 800 mensen van een heerlijke kop koffie (bij krachtstroom), zonder dat de koffieautomaat tussendoor een pauze nodig heeft. Een ander bijkomstig voordeel is dat dit zetsysteem ook twee koppen naar keuze tegelijkertijd kan zetten. Hierdoor is de Cafitesse NG 110/120 uitermate geschikt voor grote gezelschappen, zoals het serveren van koffie in een schouwburg of congrescentrum.

Krachtpatser onder Cafitesse-automaten

De Cafitesse NG 110/120 koffiemachine werkt in een hoog tempo. In een uur tijd voorziet u iedereen van een heerlijke kop koffie. Een ander bijkomstig voordeel is dat dit zetsysteem ook twee koppen naar keuze tegelijkertijd kan zetten. Hierdoor is de Cafitesse NG 110/120 uitermate geschikt voor zeer uiteenlopende situaties. Van kantoor tot congres, van een kop tot meerdere kannen koffie.

Eenvoudig in gebruik

Niet alleen werkt de Cafitesse NG 110/120 razendsnel, ook vult deze automaat met gemak een kan heerlijke koffie. De Cafitesse NG 110/120 beschikt namelijk over een handig opklapbaar blad, waar normaal gesproken de koppen op gezet kunnen worden. Daarnaast gaat bijvullen eenvoudig en snel en maakt u het apparaat schoon in een handomdraai.

Topprestatie

Met ruim 250 jaar passie en expertise weet Douwe Egberts Professional wat men van een goede koffiemachine kan verwachten. De Cafitesse NG 110/120 is samengesteld uit hoogwaardige onderdelen en staat garant voor topprestaties. Verder heeft deze automaat een digitaal display dat het schoonmaken, bijvullen en overig onderhoud vergemakkelijkt.

Specificaties

VariatiemogelijkhedenEspresso
Café crème
Heet water
Koffie
Thee
BevatKoffie: 2 Liter
Uurcapaciteit260
StroomNetstroom
Krachtstroom
Afmetingen770 x 260 x 521 mm
Water toevoerJa
ToepassingWerkvloer
Koffiecorner
Kantoor
Uitgiftesnelheid6 sec/kop
Aantal gebruikersGroot aantal gebruikers

Onze merken