Gallery 220 Fresh Beans

Koffie van verse bonen wordt steeds belangrijker thuis, onderweg en op het werk. Het geluid van de bonenmaler, de geur van versgemalen koffie uit uw kopje: het maakt de koffiebeleving compleet. De Gallery 220 Fresh Beans zet uw koffie van verse bonen en beschikt over een ruime bonencontainter en kwalitatief hoogstaande Sigma brewer. De transparante bonencontainer maakt de koffiebeleving compleet.

Veel variatiemogelijkheden

Het overzichtelijke bedieningspaneel van de Gallery 220 Fresh Beans staat u toe maar liefst zeven koffie- en cacaovariaties en heet water te bereiden. De koffie heeft een mooie cèmalaag en de koffiegeur is nu nog intenser door de versgemalen bonen. Wilt u liever een sterke kop koffie? Ook dat is vóór het zetten van uw koffie in te stellen.

Eenvoudige bediening

Het bedieningspaneel van de Gallery 220 Fresh Beans is overzichtelijk en zeer simpel. De koffiesterkte en de toevoeging van melk en/of suiker kan naar wens worden aangepast.De uitloop van de Gallery 220 Fresh Beans is in hoogte verstelbaar, waardoor het ook mogelijk is om een kan koffie of heet water te tappen.

Specificaties

VariatiemogelijkhedenEspresso
Cappuccino
Wiener Melange
Heet water
Koffie
Chocolade
Choco de luxe
BevatKoffie: 2 Kg
Cacao: 1,6 Kg
Melk: 1,4 Kg
Suiker: 2,2 Kg
Uurcapaciteit130
StroomNetstroom
Afmetingen960 x 450 x 480 mm
Water toevoerJa
ToepassingLobby of receptie
Kleine winkel
Snackbar of kantine
Keuken of horecagelegenheid
Uitgiftesnelheid24 sec/kop
Aantal gebruikersGemiddeld aantal gebruikers

Onze merken