Over Ons

Feyen is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar een begrip in Noord Nederland!

Als zelfstandig en onafhankelijke onderneming houdt Feyen sinds 1899 vast aan belangrijke waarden zoals bieden wat de klant vraagt. En dat is sinds jaar en dag goede service, scherpe prijsstelling en creatief inspelen op de veranderende behoeften van de klanten. De afgelopen 25 jaar heeft Feyen met deze inslag in geheel Nederland een trouwe klantenschare weten op te bouwen.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw totale facilitaire inkoop én verzorging, dan is Feyen voor u het juiste adres. Op een efficiënte wijze leveren wij een compleet pakket aan kantine- en facilitaire producten, koffie- en vending apparatuur, inclusief de technische service. Bij deze keuze spelen naast uw specifieke werksituatie ook de wensen van uw medewerkers een doorslaggevende rol, bij ons kunt u rekenen op een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig advies.

Maar wij bieden meer...

Voor ons is elke klant uniek, elke klant heeft immers haar eigen wensen. vandaar dat onze distributie en facturering wordt aanpast op maat voor elke situatie. En hoe groot of klein de bestelling ook is, deze is altijd verzekerd van onze volledige aandacht. Indien u dat wenst verzorgen wij de distributie naar de verschillende vestigingslocaties van uw organisatie. Desgewenst houden onze routeverkopers de voorraad op peil. Er zijn legio bestelmogelijkheden: via de bestelsite, telefonisch, fax of per e-mail. Bovendien zijn al onze bestel mogelijkheden afgestemd op het assortiment per locatie. De facturering kan op verzoek centraal of per locatie verzorgd worden. Tevens is er de mogelijkheid voor maandelijkse facturering, hetgeen een besparing in de administratiekosten oplevert.

Daarnaast bieden wij minder...

Want één leverancier voor de dagelijkse verzorging van uw bedrijf geeft een vermindering van het aantal leveranciers dat bij u aan de deur komt. En daarmee minder afleverbonnen, facturen, contactpersonen, bestelbonnen e.d. Kortom: als totaalleverancier komen we uw dagelijkse gang van zaken minder vaak verstoren. En dat brengt voor u ook minder kosten mee. En dat geeft meer rust.


Neem contact op »

Onze merken